Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vragenoverdiabetes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vragenoverdiabetes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anneke

Geschreven op: Woensdag 20 December 2017 om 13:08
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anneke (6 vwo) en samen met Silke (6 vwo) maak ik een profielwerkstuk. Wij doen ons profielwerkstuk over diabetes en de invloed van het voedings- en bewegingspatroon hierop. Wij zijn opzoek naar mensen met diabetes type 1 of type 2 die onze enquête in willen vullen.
https://www.survio.com/survey/d/V0H3X8V6U4W3I6H9O
Ik hoop dat het op dit forum geoorloofd is om mensen te vragen een enquête in te vullen.
Om nog wat te vertellen over het profielwerkstuk, het is een project waar wij per persoon 80 uur aan besteden. Ik wil dit erbij vermelden omdat enquêtes van studenten nog wel eens worden opgevat als iets wat wordt gemaakt om ''even snel een cijfer te halen''. Wij willen melden dat dit voor ons niet het geval is en wij deze enquête en de uitkomsten serieus nemen. Eventueel willen wij de resultaten ook terugkoppelen, zodat men hier op het forum ook wat aan heeft, mocht daar interesse voor zijn.
Ik wil iedereen die de enquête invult heel erg bedanken.

Anneke 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Vragenoverdiabetes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)