Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vragenoverdiabetes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vragenoverdiabetes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Laura Claessens

Geschreven op: Woensdag 3 Mei 2017 om 11:25
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Wij, Corien Stakenkamp en Laura Claessens, zijn 2 studentes Voeding & DiŽtetiek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Voor ons onderzoek zijn wij opzoek naar niet-westerse migranten met diabetes mellitus type 2.
Wij doen onderzoek naar het gedrag achter het opvolgen van dieetaanpassingen van de diŽtist in het dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen en maaltijden bereiden.
Graag zouden wij een kijkje nemen in deze dagelijkse bezigheden bij mensen thuis.
Dus ken of ben jij een niet-westerse migrant die onder behandeling is van een diŽtist of is geweest, dan horen we graag van u.
Wij zijn te bereiken via het volgende email adres: claessens_laura@hotmail.com

Met vriendelijk groet,
Corien Stakenkamp en Laura Claessens 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Vragenoverdiabetes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)