Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vragenoverdiabetes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vragenoverdiabetes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jaap

Geschreven op: Vrijdag 17 Juni 2016 om 17:55
Ongepast of beledigend?

Ik ben Jaap
En ze zeggen dat ik suikerziekte hebt
Nu hebt ik een paar ongevallen gehad de afgelopen jaren
Ik ben wel in het ziekenhuis geweest,maar daar zeggen ze,
Mischien
daar schiet ik weinig mee op
kan iemand mij uileggen wat suikerziekte is?
En wat voel je dan?  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: lizanne op Woensdag 12 Oktober 2016 om 13:43 Ongepaste reactie?

suikerziekte is een ziekte waarbij je alvleesklier geen of weinig insuline aanmaakt hier heb je vaak hulp bij nodig doormiddel van een pomp of een spuit bij suikerziekte type 1 werkt je alvleesklier slecht bij type 2 werkt hij helemaal niet meer


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Vragenoverdiabetes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)