Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vragenoverdiabetes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vragenoverdiabetes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Cynthia

Geschreven op: Woensdag 27 Mei 2015 om 17:07
Ongepast of beledigend?

Hallo lotgenoot :-)

Graag zou ik in contact komen met mensen met diabetes type I om ervaringen uit te wisselen maar eigenlijk ook voor een soort van vriendschappelijk contact. In mijn directe omgeving cq vriendenkring heb ik geen mensen met diabetes type I en het altijd maar uitleggen over wat dat nou voor invloed heeft op mijn leven is enerzijds gewoon maar anderzijds zou het ook best wel eens fijn zijn om een contact te hebben waarbij ik niet zo veel hoef uit te leggen over wat diabetes in mijn leven aan invloed heeft.

Diabetes heb ik sinds mijn 10e levensjaar. Inmiddels ben ik 44 jaar, gebruik een insulinepomp en het is best wel een klusje om de diabetes goed te regelen. Het heeft me niet weerhouden om een HBO studie met goed gevolg af te ronden. Te werken, trouwen en kinderen te krijgen... De diabetes speelt uiteraard altijd een rol.

Ik hoop dat je reageert en dat we kunnen kennismaken en ervaringen uitwisselen etc

Groetjes Cynthia
smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Marianne op Donderdag 11 Juni 2015 om 15:15 Ongepaste reactie?

Hoi Cyntia,

Ik kom graag met je in contact !
Ik ben 35 jaar, getrouwd, kinderen en al bijna 25 jaar Diabeet. Ik herken veel in je verhaal. Reageer je via mijn prive mail ?

Graag tot horens.

marianne_quint@yahoo.com


Geschreven door: Lisa op Woensdag 22 Juli 2015 om 15:02 Ongepaste reactie?

Hoi Cynthia en Marianne,

Ik zou ook graag met jullie in contact komen! Ik ben 32 en heb diabetes sinds mn 5de. Ik herken ook veel in jullie verhalen...het speelt dagelijks een rol in mijn leven. Het lijkt me fijn om ervaringen en tips uit te wisselen smiley

Groetjes,
Lisa


Geschreven door: Thea op Zondag 8 November 2015 om 11:36 Ongepaste reactie?

Hoi dames

Lijkt me heel leuk en een uitlaat klep om eens
Samen te praten met mensen die het zelfde mee maken
Type 1 heb ik ruim 20 jaar ben 48 Jaar heb een gezonde dochter
Van 17 jaar
Vind dit een beetje eng ben niet zo bekend met
internet maar hoop dat we er allemaal iets aan hebben

Hoop van jullie te horen
Mvg thea.


Geschreven door: T1Dmama op Vrijdag 8 Januari 2016 om 21:04 Ongepaste reactie?

Hoi Cynthia, wat fijn je oproep te vinden (al is het wat laat voor jou).
Gister heb ik op diabetes trefpunt een soort gelijke oproep geplaatst!
Ik ben 37 jaar, moeder van 2 kinderen (jonger dan 4) en heb ook een HBO opleiding gevolgd. Nu werk ik bij een farmaceutisch bedrijf. Een leuke uitdagende baan.
Ik ben opzoek naar lotgenoten, al vind ik dt wel dramatisch klinken.
Ik zou het erg leuk vinden iets van je te horen, zodat we ervaringen kunnen uitwisselen. Vriendschappelijk contact, waar we elkaar herkennen in ervaringen.


Geschreven door: Astrid op Vrijdag 22 December 2017 om 09:40 Ongepaste reactie?

Ik zie dat dit een oud bericht is, maar zou ook graag in contact komen met anderen met diabetes. Ik heb sinds mijn 8ste diabetes en nu 31 jaar. Nog geen kinderen. Ik herken veel in jullie posts en vind het fijn om meer te kunnen delen met anderen die begrijpen hoe het allemaal werkt (of juist niet) in een leven met diabetes. Ik hoop van jullie te horen! Groetjes, Astrid


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Vragenoverdiabetes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)